xxx

Invitatii de nunta

Invitatiile de nunta sunt un aspect important din planificarea acestui eveniment si printre primele detalii de care cei doi miri trebuie sa se ocupe. Dar, acesta trebuie sa fie integrat in intreaga perspectiva. De exemplu, daca aveti o tema speciala pentru nunta, invitatiile trebuie sa mearga in aceeasi directie. Daca inca nu stiti ce invitatii sa alegeti, iata cateva modele interesante, care merita cel putin vizualizate inainte de a face decizia finala si de a plasa comanda.

Invitatii in forma de inima

Nunta este un eveniment romantic, o aniversare a puternicelor sentimente de dragoste care ii anima pe cei doi care isi unesc destinele pentru eternitate. Asa ca, nimic nu poate fi mai potrivit decat o invitatie in forma de inima. Acest model pregatit de cei de la Deluxe Cards este un exemplu graitor care demonstreaza ca inimile sunt motivul ideal pentru invitatiile de nunta.

1

Aventura in doi

Iti plac calatoriile si, mai ales, aventurile in doi? Aceste invitatii de nunta pe o tema unica a fost concepute de KitKat Pecson si sunt alegerea perfecta pentru un cuplu caruia ii place sa calatoreasca si sa traiasca aventura dupa aventura. Ceea ce face aceste invitații atat de speciale este faptul ca pe acestea cuplul poate mentiona diferite locuri unde au calatorit impreuna, precum si momentele cheie ale relatiei lor, in special daca sunt legate de aceste locuri. Toate acestea sunt descrise in legenda din partea de jos a invitatie. Astfel, puteti impartasi cu toti cei dragi povestea voastra de dragoste!

2

Carte postala

Ramanand in zona aventurilor si a calatoriilor, ati putea sa adoptati un design de carte postala pentru invitatiile voastre de nunta. In loc de fotografia atractiilor celor mai importante din zona vizitata, puneti una dintre fotografiile voastre de cuplu, eventual una din vacanta.

3

Infografice

Infograficele sunt la moda in lumea online. Informative si imaginative in acelasi timp, ele spun o poveste intr-un mod inedit, sunt usor de citit si starnesc interesul. De ce nu le-ati spune celor pe care ii invitati la nunta povestea voastra printr-o invitatie infografica? Nu uitati sa mentionati ziua, ora si locatia evenimentului!

4

Invitatiile vintage

Stilul vintage s-a afirmat din ce in ce mai puternic in ultimii ani. Ati putea sa va orientati catre invitatii in stil vintage, in special daca tematica nuntii voastre urmareste aceeasi tendinta retro. Sunt numeroase moduri in care puteti face ca invitatiile voastre de nunta sa arate vintage. Ceea ce va sfatuim este sa fiti atenti la detalii. Astfel, hartia nu poate fi lucioasa daca vorbim despre un stil vintage. Poate usor ingalbenita. Asta ar fi mult mai potrivit. Fonturile trebuie sa fie si ele alese cu grija, precum si mesajul.

Invitatie cu baloane

Vrei sa ii lasati pe invitati fara respiratie la propriu? Aceasta invitatie cu baloane va ajuta sa faceti exact asta deoarece vor trebui sa umfle baloanele ca sa citeasca detaliile printate pe ele: data, ora si lcoatia evenimentului. Puteti sa alegeti culori diferite sau o singura culoare pentru toata lumea. Ati putea potrivi aceata culoare cu tema nuntii voastre.

5

Invitatiile origami

Daca sunteti pasionat de origami, nici o idee nu poate fi mai buna decat aceea de combina hobby-ul dvs. cu tema invitatiilor de nunta. Vreti sa le faceti impreuna? Aveti un bonus: o activitate de cuplu interesanta si care va va face sa petreceti momente minunate impreuna. Modelele sunt variate si gama lor depinde numai de imaginatia dvs. Puteti chiar sa le diversificati si sa trimiteti invitatii personalizate pentru a face surpriza si mai mare!

banner publicitar cu mireasa model

V-ati hotarat? Cum va veti surprinde familia si prietenii? Pentru ce stil de invitatii de nunta optati?

  • Posted By Nicoleta
  • Date 7 iun. 2016 at 07:23pm
Categories: Accesorii Nunta

Niciun comentariu

Leave a Comment