xxx

Trenduri in Machiajul de Mireasa 2016

 Creatorii de moda de top ai domeniului bridal dicteaza tendintele in ceea ce priveste moda vestimentara. Urmarind prezentarile de moda ale acestora stim care sunt cele mai actuale elemente si forme pentru rochiile de mireasa ale anului curent. In acelasi timp, descoperim care sunt cele mai in voga accesorii, dar si care sunt cele mai recente trenduri de machiaj pentru miresicile anului.

Deci, ce ne-au pregatit creatorii de moda in 2016 in ceea ce priveste machiajul de mireasa? Am stat de vorba pentru dvs. cu makeup artistul Elena Ciftici, la serviciile careia putei apela pentru realizarea machiajului de mireasa. Iata ce ne-a spus aceasta despre cele mai actuale tendinte in acest domeniu:

Nuante calde

 Desigur, nunta pe care alegeti sa o purtati pe pleoape sau pe obraji in ziua nuntii depinde cu totul si cu totul de tenul dvs. si de culoarea rochiei. Dar, asta nu inseamna ca designerii de top ai acestei lumi nu au ceva de spus si in acest domeniu. Pentru anul 2016, acestia ne recomanda utilizarea culorilor calde in materie de machiar. Preferintele makeup artistilor se indreapta catre diferitele tonurile de maron, de la cele mai deschise pana la cele inchise, dar metalizate. Pe langa acestea, nuantele de roz sunt foarte la moda datorita aspectului lor natural.

Ochi metalici

 Asa cum mentionam mai sus, una dintre cele mai populare tendinte in machiajul de mireasa din anul 2016 este fardarea ochilor in nuante metalizate. Gama de culori este destul de permisiva, de la argintiu si auriu pana la  atat de caldele nuante aramii. Daca vreti sa fiti in pas cu moda si va numarati miresele indraznete ale anului 2016, nu ezitati sa va alegeti nuanta metalizata care vi se potriveste cel mai bine pentru machiajul ochilor.

banner publicitar cu mireasa model

Ochi de pisica

 Pentru un look total, makeup artistii merg pana la capat in acest an si adauga un nou trend pentru machiajul ochilor: forma alungita, asemanatoare ochilor de pisica. Combinat cu o culoare metalizata, acest tip de machiaj va avea un efect foarte dramatic si memorabil. Poate credeti ca acest machiaj ar fi mai potrivit pentru o noapte in club. Artistii makeup ne spun altceva!

Pometi de piersica

 Pe langa culorile de culoarea pamantului, o alta nuanta la moda pentru machiajul pometilor este rozul de culoarea piersicii. Acesta reprezinta o alegere potrivita pentru o tinuta romantica si eleganta, dar si pentru una foarte indrazneata si moderna.

Machiaj monocromatic

 Daca optati pentru un machiaj cu nuante metalizate, va trebui sa mizati pe contrastul si armonia culorilor complementare.  In schimb, puteti opta pentru un machiaj monocromatic. Acesta este mai potrivit pentru nuantele calde si pastel, care sunt foarte in voga in acest an. Machiajul monocromatic se potriveste foarte bine cu tinutele clasice si elegante.

Buze retro

Ce inseamna buze retro? Ruj rosu aprins? Aceasta este, cu siguranta, o tendinta mereu actuala in ceea ce priveste machiajul de mireasa. Avantajul major al buzelor de o culoare rosu aprins il reprezinta faptul ca sta bine oricui, indiferent de forma fetei sau culoarea pielii. Desigur, va trebui sa respectati regulile machiajului. De exemplu, daca alegeti o culoare atat de puternica pentru buze, va trebui sa optati pentru culori mai discrete si cat mai naturale pentru machiajul ochilor.

Care dintre aceste tendinte va pare cea mai atractiva? Ati observat si alte trenduri pe podiumurile de moda? Dvs. ce stil de machiaj veti adopta? Nu uitati ca, indiferent de sti, trebuie sa luati in considerare toate aspectele tinutei dvs., asta daca vreti sa fiti in pas cu moda din cap pana in picioare.

  • Posted By Nicoleta
  • Date 14 iun. 2016 at 12:28pm
Categories: Accesorii Nunta

Niciun comentariu

Leave a Comment