xxx

Cum sa organizezi o nunta restransa

Cand vine vorba de organizarea nuntii, majoritatea cuplurilor sunt de accord: marimea conteaza. Mai putini invitati inseamna o petrecere mai intima si mai personala. Mirele si mireasa au la dispozitie mai mult timp pe care il pot petrece cu prietenii si familia, iar cei prezenti se simt mult mai bine si au ocazia de a contribui la atmosfera speciala a evenimentului. Indiscutabil, o nunta restransa are mai multe avantaje decat una fastuoasa. Mai jos iti vom spune care sunt secretele organizarii unei nunti mici.

Aloca un buget mic

S-ar putea sa ajungi la concluzia ca o petrecere cu patru feluri de mancare pentru 50 de persoane este o varianta mai buna decat tort si cocktailuri pentru 100. Unele cupluri cu mai putin de 75 de invitati decid sa reduca lista la minimum pentru a-si maximize bugetul. Atunci cand bugetul este modest totul se rezuma fie la renuntarea la detalii importante pentru a putea intampina 150 de invitati fie la reducerea listei la jumatate pentru a avea tot ceea ce iti doresti in ziua nuntii.

Trateaza-ti invitatii bine

O nunta mica iti ofera posibilitatea de a-ti pune in aplicare toate dorintele. Invitatii pot fi cazati la un hotel elegant sau locatia nuntii poate fi mai luxoasa. Atunci cand limitezi numarul de invitati ai mai mult timp si resurse financiare pentru a te concentra pe detaliile care conteaza mai mult. Poti petrece mai mult timp vorbind cu fiecare in parte, poti organiza mai multe momente unice si personale in cadrul petrecerii si esti ferit de stresul suplimentar.

banner publicitar cu mireasa model

Acorda atentie detaliilor

Cand un cuplu planifica o nunta mica, se pot ocupa mai bine de fiecare aspect complex al zilei nuntii. Isi pot realiza singuri invitatiile pentru nunta, marturiile sau chiar si aranjamentele florale. De la cel mai mic detaliu pana la cel mai complicat, ai mai mult timp si energie pentru a te asigura ca totul este perfect.

Fa lucrurile distractive

Aceasta este poate cea mai buna parte a unei nunti mici. Cu cat sunt mai putine persoane prezente cu atat este mai usor sa implici pe toata lumea. Poti crea o atmosfera mai placuta si distractiva pentru cei prezenti prin momente speciale organizate de trupe de dans, iluzionisti sau cantareti.

Limiteaza lista de invitati

Ti s-a intamplat sa te uiti pe lista de invitati si sa nu recunosti toate persoanele trecute pe ea? Sa nu vrei sa ai de-a face cu un numar infinit de fete necunoscute in ziua nuntii este motivul pentru care unele cupluri aleg sa-si limiteze lista, fiind de acord ca o petrecere mai mica poate crea o atmosfera mai intima.
Bonus: Sunt atat de multe optiuni creative pentru locatii atunci cand nu trebuie sa gazduiesti sute de oaspeti. Restaurant cochete, locatii rustice, cabane primitoare, cluburi luxoase sau gradini boeme sunt doar cateva dintre variantele unde poti organiza o nunta restransa.
Acum partea dificila: Familiile voastre ar putea sa protesteze atunci cand vor fi rugate sa reduca numarul de invitati. Si, desigur, tu si partenerul trebuie sa fiti pregatiti sa faceti la fel. Acest lucru ar putea insemna sa le explicati prietenilor care se asteptau sa fie prezenti de ce nu au fost invitati. Nu exista o cale usoara pentru a face acest lucru. Trebuie sa fiti sinceri si directi. Spuneti-le prietenilor ca va rezumati la un eveniment mic si ca lista de invitati este foarte scurta, insa fiti pregatiti sa raniti cateva sentimente.

  • Posted By Nicoleta
  • Date 8 iul. 2016 at 10:23am
Categories: Sfaturi Nunta

Niciun comentariu

Leave a Comment