xxx

Rochiile de tip sirena

Toate fetele viseaza de cand sunt mici la ziua magica a nuntii. Tot farmecul nuntii sta in rochia miresei. Petrecerea de nunta este cea mai frumoasa zi din viata oricarei fete, tinere femei. Cel mai mare si important eveniment este greu de organizat, dar merita tot efortul. Organizarea nuntii ia timp si efort, dar merita. Este o amintire de neuitat. Desi pentru tine este o amintire de neuitat, pentru invitati este mai greu sa le lasi o amintire memorabila. De aceea trebuie sa te ocupi magistral de tot: rochie, locatie, muzica, ambianta, meniu, tot ce isi doresc invitatii tai.

Rochia este cel mai important element al nuntii. Toti ochii vor fi pe ea, iar sotul nu are voie sa vada rochia inainte de nunta. Asa zice traditia, altfel aduce ghinion. Desi este cel mai important lucru, necesita atat de multa atentie si atata cautare. Orice femeie are nevoie de timp pentru a face cea mai buna alegere. Alergat prin magazine, ore intregi in cabina de proba si in oglinda, ore de navigat pe internet, pe diverse site-uri, totul pentru rochia la a caror vedere invitatii vor zice „wow, esti superba!”. Rochia care o va face pe mireasa sa se simta printesa, pe mire norocos de o sotie asa de frumoasa, iar pe invitatii mandri ca au venit la o nunta a unei mirese atat de frumoase.

Fiecare rochie are ceva special. Culoarea alb inseamna puritate, inocenta, eleganta in acelasi timp. Desi in ultima vreme miresele s-au reorientat catre crem, bej sau chiar roz, albul ramane o caracteristica traditionala si nemuritoare a nuntii. Rochii infoiate, rochii pe arcuri, rochii simple, rochii scurte, rochii cu trene de 5 metri, rochii stranse pe corp, cu paiete sau cu sclipici, cu diamante sau cusute de mana, toate rochiile de nunta impresioneaza. Fiecare rochie este perfecta pe corpul cuiva, dar pe corpul cuiva nu sta bine orice rochie. Trebuie ales cu grija.

Rochiile de tip sirena sunt un element la moda si mereu in voga. Mai plinuta sau mai firava, o rochie sirena contureaza cu succes talia, spatele si decolteul. Mireasa este sexy, dar si eleganta, mirobolanta. Rochia de tip sirena este caracterizata de partea de jos a rochiei, de dupa talie, care este stransa pe corp si lasa libertate limitata de miscare. Desi ar putea sa para restrictiva, multe dintre mirese se simt confortabil in acest tip de rochie. Nu este stransa pana la glezne, de aceea mireasa poate dansa la propria nunta. Nu poate face spagatul, dar nici nu este nevoie de asa ceva. Nu o sa fie o competitie sportiva, ci doar o nunta la care invitatii vor sa se distreze, iar mireasa sa fie o gazda perfecta si o tanara sotie fericita si zambitoare alaturi de sotul sau.

Pe internet exista mii si mii de tipuri de rochii de tip sirena potrivite pentru orice tip de gust sau de buzunar. In magazine sunt si mai multe. Trebuie doar sa va faceti timp si sa incepeti cu incredere sa probati. Cu rabdare si optimism fiecare mireasa va avea rochia perfecta!

  • Posted By Nicoleta
  • Date 22 iun. 2017 at 08:59pm
Categories: Rochii de Mireasa

Niciun comentariu

Leave a Comment