Rochia de mireasa nu este doar o rochie. Este cea mai pretioasa, memorabila si admirata piesa vestimentara pe care o vei imbraca vreodata. Pentru multe mirese reprezinta un talisman magic care le infrumuseteaza si defineste cele mai frumoase momente din viata. Romantism, feminitate si seductie intr-o singura bucata de material, cusuta cu visele si asteptarile marii iubiri. Da, rochia de mireasa inseamna toate acestea. Aici, la White Pearl creem mai mult decat simple rochii. Creem vise.

De 7 ani transpunem finetea si rafinamentul perlei in creatiile noastre. Dragostea, pasiunea si emotia ascunsa in faldurile rochiilor noastre au adus bucurie si implinire in viata multor mirese. White Pearl este mai mult decat un boutique cu rochii de mireasa. Este locul in care visele prind viata. De la rochii de bal cu iz princiar la modele fermecatoare din matase drapata, fiecare creatie este o reverie de tesaturi fine, croieli fara cusur si detalii elegante.

Stralucirea perlei si-a gasit perechea in stilul desavarsit al rochiilor de mireasa White Pearl create special in Franta si Spania. O colectie ampla si rafinata care abordeaza frumusetea prin prisma feminitatii moderne. Si pentru ca fiecare femeie este única, le oferim clientelor noastre posibilitatea de a-si realiza rochia de mireasa sau de seara la comanda, dupa propriile gusturi si preferinte. Indrazneste sa-ti traiesti visele. Indrazneste sa fii o mireasa White Pearl!